Naroči pico 041 339 805

Dobrodošli v piceriji Zlati Škorpijon

Picerija v kotlini pod Roglo, na severni strani Pohorja in tik ob potoku Radoljna v Lovrencu na Pohorju. Tukaj pečemo malo drugačne pice. Ne tipično italijanske, ampak po receptih kuharice Vanje, zato jim rečemo tudi kar "pohorske pice". Našo ponudbo nenehno širimo in posodabljamo. med drugim ponujamo tudi prave pohorske hamburgerje, lepinje, pikantne perutničke, pleskavice s prilogo, piščančje zrezke s prilogo, razne solate in solatne krožnike s tunino ali piščancem..ter kup sladic..(zelo znane so pasirane jagode s sladoledom).

Zelo pomembno je da je velik poudarek na kvaliteti in vrhunskem okusu saj smo majhna in družinska picerija, ki je svoja vrata odprla davnega 30. aprila leta 1996.

Aktualno

 

OBVESTILO !

Obveščamo vas, da bo picerija v času velikonočnih praznikov zaprta od sobote 16. aprila do vključno

četrtka 21. aprila.

Obratujemo ponovno v petek 22. aprila 2022

hvala za razumevanje !

 

 

 Še vedno  pa sprejemamo tudi turistične bone. Ob koriščenju morate imeti pri sebo osebno izkaznico, kopijo osebne izkaznice in izpolnjen obrazec bon 21 (POTRDITEV VNOVČITVE BONA).

Lasten bon lahko koristite deljeno, prenešenega pa v celoti. Koriščenje bonov ni možno ob dostavi. Najnižji znesek je 20 eur.  

 SE PRIPOROČAMO !

 

 

 

Arhiv novic
Odpiralni čas
Ponedeljek 9:00 22:00
Torek Zaprto
Sreda 9:00 22:00
Četrtek 9:00 22:00
Petek 9:00 22:00
Sobota 9:00 22:00
Nedelja 9:00 22:00
Igrala za vaše najmlajše
Brezplačen WI-FI dostop
Veliko parkirišče
Možnost rezervacije
Ponudba za vegetarijance

Zemljevid

Kako do nas

Picerija z dolgo tradicijo

Od 30. aprila 1996 v Lovrencu "živi" tudi Zlati Škorpijon. Ne v jezeru, temveč v hiši na Srparski poti 36, tik ob potoku Radoljna. To je daleč naokoli znana pohorska picerija, v kateri pripravljajo malo drugačne pice, ne tipično italijanske, ampak po receptih kuharice Vanje, zato njim rečemo kar "pohorske pice".

Zgodovina picerije
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu